Våra Skolor

Högdalen


En skola för dig som utvecklas.
I Högdalen studerar du på din nivå. Läs svenska för invandrare (SFI) eller grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Skolan ligger centralt med gångavstånd från T-banan.

Skebokvarnsvägen 370
Högdalen
T-Bana: Högdalen

Liljeholmen


Svenska, engelska eller matematik? I Liljeholmen kan du läsa grundläggande kurser för vuxna, gymnasial vuxenutbildning och SFI. Nyrenoverade lokaler en kort promenad från Liljeholmens T-bana och centrum.

Lövholmsvägen 16
Liljeholmen
T-Bana: Liljeholmen

Vällingby


En skola för vuxna som vill lite mer. För dig som är ny i Sverige och vill lära dig svenska genom SFI samt för dig som behöver grundskole- eller gymnasiebetyg. Vi finns nära T-banan och Vällingby City.

Sorterargatan 8
Vällingby
T-Bana: Johannelund

Linköping


Här finns vuxenutbildning på kvälls och dagtid för dig som vill komplettera eller höja betyg från grundskolan och gymnasiet. Vi tar in nya elever under hela terminen. Lokalerna ligger nära resecentrum.

Järnvägsgatan 10
Linköping

Hagfors


I Hagfors kan du få en arbetsmarknadsutbildning inom Svets och Verkstad/CNC, branscher med stor efterfrågan på utbildad personal. Ansök till Competens via din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Hammarvägen 1
Hagfors

Ystad


I Ystad kan du få en arbetsmarknadsutbildning inom Svets och Verkstad/CNC, branscher med stor efterfrågan på utbildad personal. Ansök till Competens via din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Industrigatan 7
Ystad

Halmstad


Mitt i staden finns ett av våra Övningsföretag. Här utbildas du och lär genom att göra företagets arbetsrutiner i en verklighetstrogen miljö. Lokaler med centralt läge, nära parkering och busshållplats.

Klammerdammsgatan 2
Halmstad

Södertälje


Här finns ett av våra Övningsföretag. Det är en utbildning för dig som vill lära dig företagets arbetsrutiner i en verklighetstrogen miljö. Lokaler med centralt läge, ett stenkast från torget och nära pendeltåget.

Köpmangatan 1, 5 tr
Södertälje