Våra Skolor

Liljeholmen


Svenska, engelska eller matematik? I Liljeholmen kan du läsa grundläggande kurser för vuxna, gymnasial vuxenutbildning och SFI. Nyrenoverade lokaler en kort promenad från Liljeholmens T-bana och centrum.

Lövholmsvägen 16
Liljeholmen
T-Bana: Liljeholmen

Vällingby


En skola för vuxna som vill lite mer. För dig som är ny i Sverige och vill lära dig svenska genom SFI samt för dig som behöver grundskole- eller gymnasiebetyg. Vi finns nära T-banan och Vällingby City.

Sorterargatan 8
Vällingby
T-Bana: Johannelund

Linköping


Här finns vuxenutbildning på kvälls och dagtid för dig som vill komplettera eller höja betyg från grundskolan och gymnasiet. Vi tar in nya elever under hela terminen. Lokalerna ligger nära resecentrum.

Järnvägsgatan 10
Linköping

Hagfors


I Hagfors kan du få en arbetsmarknadsutbildning inom Svets och Verkstad/CNC, branscher med stor efterfrågan på utbildad personal. Ansök till Competens via din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Hammarvägen 1
Hagfors

Halmstad


Mitt i staden finns ett av våra Övningsföretag. Här utbildas du och lär genom att göra företagets arbetsrutiner i en verklighetstrogen miljö. Lokaler med centralt läge, nära parkering och busshållplats.

Klammerdammsgatan 2
Halmstad

Ystad


I Ystad kan du få en arbetsmarknadsutbildning inom Svets och Verkstad/CNC, branscher med stor efterfrågan på utbildad personal. Ansök till Competens via din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Industrigatan 7
Ystad

Växjö


Varmt välkommen till vår fina skola i Växjö
I skolan möter du kunniga och erfarna lärare som vill hjälpa dig nå dina studiemål.

Regementsgatan 9
352 36 Växjö

Karlshamn


Centralt i staden, i Karlshamns Lärcenter, finns ett av våra Övningsföretag. Här arbetar du i en verklighetstrogen miljö och utbildas i företagets arbetsrutiner.

Biblioteksgatan 4
374 35 Karlshamn

Högdalen


I Högdalen erbjuder vi grundläggande kurser i samarbete med Cuben Utbildning. Vi finns i fina lokaler en kort promenad från t-banan. Till Grundläggande kurser kan du ansöka när som helst under året.

Skebokvarnsvägen 370
124 50 Bandhagen