Våra Skolor

Liljeholmen


Svenska, engelska eller matematik? I Liljeholmen kan du läsa grundläggande kurser för vuxna, gymnasial vuxenutbildning och SFI. Nyrenoverade lokaler en kort promenad från Liljeholmens T-bana och centrum.

Lövholmsvägen 16
Liljeholmen
T-Bana: Liljeholmen

Vällingby


En skola för vuxna som vill lite mer. För dig som är ny i Sverige och vill lära dig svenska genom SFI samt för dig som behöver grundskole- eller gymnasiebetyg. Vi finns nära T-banan och Vällingby City.

Sorterargatan 8
Vällingby
T-Bana: Johannelund

Flemingsberg


På Competens i Flemingsberg erbjuder vi SFI-undervisning som du kan läsa både på dagen och på kvällen. Vi finns i hjärtat av Flemingsbergs centrum, nära pendeltåg, bussar, butiker och service.

Diagnosvägen 8
Flemingsberg

Södertälje


Här erbjuder vi gymnasiala kurser i matematik, svenska och svenska som andraspråk i klassrumsundervisning på kvällstid. Passar dig som vill komplettera eller höja betyg från grundskolan och gymnasiet. Lokalerna ligger centralt, nära kommunikationer, butiker och service.

Gästgivaregatan 5
151 72 Södertälje

Fridhemsplan


I Fridhemsplan erbjuder vi grundläggande kurser i samarbete med Cuben Utbildning. Skolan är nyöppnad och utrustad med den teknik du behöver för att klara av dina studier. Passa även på att handla i skolcaféet! Till Grundläggande kurser kan du ansöka när som helst under året.

Drottningholmsvägen 37
T-bana: Fridhemsplan

Högdalen


I Högdalen erbjuder vi grundläggande kurser i samarbete med Cuben Utbildning. Vi finns i fina lokaler en kort promenad från t-banan. Till Grundläggande kurser kan du ansöka när som helst under året.

Skebokvarnsvägen 370
124 50 Bandhagen

Linköping


Här finns vuxenutbildning på kvälls och dagtid för dig som vill komplettera eller höja betyg från grundskolan och gymnasiet. Vi tar in nya elever under hela terminen. Lokalerna ligger nära resecentrum.

Järnvägsgatan 10
Linköping

Hagfors


I Hagfors kan du få en arbetsmarknadsutbildning inom Svets och Verkstad/CNC, branscher med stor efterfrågan på utbildad personal. Ansök till Competens via din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Hammarvägen 1
Hagfors

Ystad


I Ystad kan du få en arbetsmarknadsutbildning inom Svets och Verkstad/CNC, branscher med stor efterfrågan på utbildad personal. Ansök till Competens via din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Industrigatan 7
Ystad

Översätt »