Våra Skolor

Liljeholmen


Svenska, engelska eller matematik? I Liljeholmen kan du läsa grundläggande kurser för vuxna, gymnasial vuxenutbildning och SFI. Nyrenoverade lokaler en kort promenad från Liljeholmens T-bana och centrum.

Lövholmsvägen 16
Liljeholmen
T-Bana: Liljeholmen

Vällingby


En skola för vuxna som vill lite mer. För dig som är ny i Sverige och vill lära dig svenska genom SFI samt för dig som behöver grundskole- eller gymnasiebetyg. Vi finns nära T-banan och Vällingby City.

Sorterargatan 8
Vällingby
T-Bana: Johannelund

Flemingsberg


På Competens i Flemingsberg erbjuder vi SFI-undervisning som du kan läsa både på dagen och på kvällen. Vi finns i hjärtat av Flemingsbergs centrum, nära pendeltåg, bussar, butiker och service.

Diagnosvägen 8
Flemingsberg

Södertälje


Här erbjuder vi gymnasiala kurser i matematik, svenska och svenska som andraspråk i klassrumsundervisning på kvällstid. Passar dig som vill komplettera eller höja betyg från grundskolan och gymnasiet. Lokalerna ligger centralt, nära kommunikationer, butiker och service.

Gästgivaregatan 5
151 72 Södertälje

Fridhemsplan


I Fridhemsplan erbjuder vi grundläggande kurser i samarbete med Cuben Utbildning. Skolan är nyöppnad och utrustad med den teknik du behöver för att klara av dina studier. Passa även på att handla i skolcaféet! Till Grundläggande kurser kan du ansöka när som helst under året.

Drottningholmsvägen 37
T-bana: Fridhemsplan

Högdalen


I Högdalen erbjuder vi grundläggande kurser i samarbete med Cuben Utbildning. Vi finns i fina lokaler en kort promenad från t-banan. Till Grundläggande kurser kan du ansöka när som helst under året.

Skebokvarnsvägen 370
124 50 Bandhagen

Linköping


Från 1 december heter skolan i Linköping Iris! Här finns SFI och vuxenutbildning på kvälls- och dagtid för dig som vill komplettera eller höja betyg från grundskolan och gymnasiet. Vi tar in nya elever under hela terminen. Lokalerna ligger nära resecentrum.

Järnvägsgatan 10
Linköping

Översätt »