Varmt välkommen till Iris Competens i Flemingsbergs centrum

I hjärtat av Flemingsbergs Centrum, på Diagnosvägen 8, nära pendeltåg, bussar, butiker och service ligger vår nyrenoverade skola. Hos oss finns kunniga och engagerade lärare för att ge dig alla möjligheter till att lyckas med dina studier och nå dina mål.

På skolan i Flemingsberg kan du:

• Studera svenska för invandrare (SFI).
• Komplettera betyg från tidigare studier.
• Läsa till en behörighet för vidare studier.

Nyrenoverade lokaler

Skolan i Flemingsberg är utrustad med wifi och har den tekniska utrustning som behövs för att underlätta dina studier. Det finns en datasal och du får tillgång dator/ipadhandledning. Det finns ett kök där du har möjlighet att värma egen mat. Vill du koppla av eller umgås, finns många lugna platser för studier och samtal.

Eleven är i fokus

På samtliga Iris Competens skolor är eleven i fokus, så även i Flemingsberg. Behöver du rådgivning kan du prata med våra studie- och yrkesvägledare som hjälper dig lägga upp studierna så att de passar för dig. Med bra planering blir det enklare att nå din dröm. Vi erbjuder även peppande karriärcoachning till våra elever.

Hos oss ingår kursmaterialet

Utbildning är viktigt och hos ska alla ha råd att studera. Därför får du som är elev hos oss gratis kursmaterial. Det gäller skolan i Flemingsberg och alla våra skolor runt om i Sverige.

Du får studiestöd via CSN

Om man läser kurser på grundläggande eller gymnasial nivå kan man ansöka om CSN.

Itslearning

Itslearning är en digital lärplattform som du får tillgång till när du studerar i Flemingsberg. Plattformen innehåller allt du behöver för att hålla koll på din utbildning, studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information.

Så ansöker du »

Kontakta oss
010-516 20 60
info@competens.se

Diagnosvägen 8
141 54 Huddinge

Kontakt lärarrum:
Peter Selmeczi
076-781 17 74
peter.selmeczi@competens.se

Rektor SFI
Aralia Eriksson
aralia.eriksson@irisgruppen.se

Vill du veta mer?

Översätt »