Varmt välkommen till vår fina skola i Högdalen

En kort promenad från tunnelbanestationen Högdalen och du är framme vid skolan, (19 minuter med t-banan från T-Centralen). Här möts du av kunniga och erfarna lärare som vill hjälpa dig nå resultat med dina studier.

I Högdalen kan du:

  • Studera grundläggande vuxenutbildning
  • Studera gymnasial vuxenutbildning
  • Komplettera dina betyg från tidigare studier
  • Läsa till en behörighet för vidare studier
  • SFI, svenska för invandrare i samarbete med Cuben Utbildning

Eleven i fokus

Ta hjälp av vår studie- och yrkesvägledare om du behöver se över studieplanen. Med bra planering och rätt studietakt blir det enklare att gå ett steg i taget och nå din dröm.

Nyrenoverade lokaler

Skolan i Högdalen är utrustad med wifi och har den tekniska utrustning som dina studier behöver. Det finns en datasal och några klassrum har projektorer medan andra har smartboards. I samband med undervisningen finns möjlighet att låna bärbara datorer eller iPads.
I skolans café kan du köpa fika och smörgåsar. Det finns en matsal och ett matrum där du även har möjlighet att värma egen mat. Vill du koppla av eller umgås, finns många lugna platser för studier, samtal eller bara vara.

Hos oss ingår kursmaterialet

Utbildning är viktigt och hos ska alla ha råd att studera. Därför får du som är elev hos oss gratis kursmaterial. Det gäller skolan i Högdalen och alla våra skolor runt om i Sverige.

Du får studiestöd via CSN

Om man läser kurser på grundläggande eller gymnasial nivå kan man ansöka om CSN.

Itslearning handlar om din utbildning

Itslearning är en digital lärplattform som du får tillgång till när du studerar i Högdalen. Plattformen innehåller allt du behöver för att hålla koll på din utbildning, studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information.

Lycka till med dina studier hos oss i Högdalen!

Så ansöker du »

Kontakta oss
010-516 20 60
info@competens.se

Skebokvarnsvägen 370
124 50 Bandhagen

Öppettider
8:00 – 16:45

Rektor
Ola Gustavsson
010-516 20 60
ola.gustavsson@competens.se

Vill du veta mer?