Varmt välkommen till Iris i Linköping!

Iris Competens i Linköping har bytt namn 1 december till Iris! I Linköping ligger skolan med gångavstånd från resecentrum. Här kan du välja vuxenutbildning och läsa kurser både på kvällstid och dagtid. Du kan ansöka när som helst under terminen eftersom nya elever tas in kontinuerligt. 

I Linköping kan du:

Till ansökan på Linköpings kommuns webbplats »
Sök på Iris Hadar

Vi vill att du ska lyckas med dina studier

Du möter erfarna lärare som hjälper dig med dina kursämnen. Lokalerna är utrustade med wifi och modern teknisk utrustning. Allt det du behöver för att lyckas med dina studier. Dessutom finns fikarum och matrum samt sköna platser för studier, samtal och avkoppling.

Eleven i fokus

Ta kontakt med vår studie- och yrkesvägledare om du behöver hjälp med din studieplan. Med bra planering och rätt studietakt blir det enklare att ta ett steg i taget och nå din dröm.

Studiematerialet ingår

Alla ska ha råd att studera. Därför är kursmaterialet gratis för dig som är elev hos oss. Det gäller skolan i Linköping och alla våra skolor runt om i Sverige.

Its learning handlar om din utbildning

Its learning är en digital lärplattform som du får tillgång till när du studerar hos oss. Plattformen innehåller allt du behöver för din utbildning, studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och viktig information.

Studiestöd via CSN

Om man läser kurser på grundläggande eller gymnasial nivå kan man ansöka om CSN.  Ansök om studiestöd på CSN

Lycka till med dina studier hos oss i Linköping!

Så ansöker du »

Kontakta oss
010-516 20 60
vuxlinköping@competens.se

Rektor:
Carin Edward
carin.edward@competens.se

Järnvägsgatan 10
582 22 Linköping

Läs Iris i Linköpings blogg här. 

Expeditionstider
10:00 – 12:00

Vill du veta mer?

Översätt »