Varmt välkommen till Iris Competens i Södertälje

Våra centrala lokaler på Gästgivaregatan 5 i Södertälje ligger en kort promenad från pendeltågsstationen. Hos oss finns kunniga och engagerade lärare som ger dig goda möjligheter att lyckas med dina studier och nå dina mål.

På skolan i Södertälje kan du:

  • Studera flera olika gymnasiala kurser i klassrum på dagtid, kvällstid samt på distans.
  • Komplettera betyg från tidigare studier.
  • Läsa till en behörighet för vidare studier.

Anpassade lokaler

Skolan i Södertälje är utrustad med wifi och har den tekniska utrustning som behövs för att underlätta dina studier. Det finns en datasal och du har möjlighet att värma egen mat. Vill du koppla av eller umgås, finns många lugna platser för studier och samtal.

Eleven är i fokus

På samtliga Iris Competens skolor är eleven i fokus, så även i Södertälje. Behöver du rådgivning kan du prata med vår studie- och yrkesvägledare som hjälper dig lägga upp studierna så att de passar för dig. Med bra planering blir det enklare att nå din dröm. Vi erbjuder även peppande karriärcoachning till våra elever.

Hos oss ingår kursmaterialet

Utbildning är viktigt och hos oss ska alla ha råd att studera. Därför får du som är elev hos oss gratis kursmaterial. Det gäller skolan i Södertälje och alla våra skolor runt om i Sverige.

Itslearning

Itslearning är en digital lärplattform som du får tillgång till när du studerar i Södertälje. Plattformen innehåller allt du behöver för att hålla koll på din utbildning, studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information.

Studiestöd via CSN

När du läser kurser på grundläggande eller gymnasial nivå kan du ansöka om studiestöd via CSN.

Så ansöker du »

Kontakta oss
010-516 20 60
info@competens.se

Gästgivaregatan 5
151 72 Södertälje

Rektor
Aralia Eriksson
aralia.eriksson@competens.se

Vill du veta mer?

Översätt »