Varmt välkommen till Iris Competens i Vällingby

Tunnelbanestationen heter Johannelund och fem minuters promenad tar dig fram till skolan, (29 minuter med t-bana från T-Centralen). I skolan möter du kunniga och erfarna lärare som vill hjälpa dig nå dina studiemål.

I Vällingby kan du:

Eleven i fokus på alla våra skolor

Så även i Vällingby. Ta hjälp och gör en studieplan tillsammans med vår studie- och yrkesvägledare så att dina kurser fungerar för dig. Bra planering och rätt studietakt hjälper dig gå ett steg i taget och nå din dröm.

Lokaler för studier och avkoppling

Skolan i Vällingby är utrustad med wifi och modern teknik som du behöver för dina studier. Lokaler är trevliga med lugna platser för samtal, studier eller avkoppling. Det finns fikarum och matrum där du även kan värma egen mat.

Hos oss ingår kursmaterialet

Utbildning är viktigt och hos ska alla ha råd att studera. Därför får du som är elev hos oss gratis kursmaterial. Det gäller skolan i Vällingby och alla våra skolor runt om i Sverige.

Du får studiestöd via CSN

Om man läser kurser på grundläggande eller gymnasial nivå kan man ansöka om CSN.

Itslearning handlar om din utbildning

Itslearning är en digital lärplattform som du får tillgång till när du studerar i Vällingby. Plattformen innehåller allt du behöver för att hålla koll på din utbildning, studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information.

SFI på Iris Competens ges i samarbete med Cuben Utbildning ».
Fråga efter Cuben/Iris Competens på Vuxenutbildningcentrum.

Lycka till med dina studier hos oss i Vällingby!

Så ansöker du »

Kontakta oss
010-516 20 60
info@competens.se

Sorterargatan 8
162 50 Vällingby

Öppettider
8:30-16:30

Rektor
Sara Magnusson
sara.magnusson@competens.se

Vill du veta mer?

Översätt »