Competens finns för dig!

För dig som är vuxen, har gjort studieuppehåll eller saknat möjlighet att fortsätta dina studier. Vi finns för dig som behöver komplettera kurser och betyg för att komma in på högskola eller yrkesutbildning. Och vi finns för dig som är ny i Sverige och vill lära dig svenska.

Våra skolor finns på flera platser i Sverige

Vi erbjuder:

  • Grundläggande vuxenutbildning
  • Gymnasial vuxenutbildning
  • Sfi, svenska för invandrare (i samarbete med Cuben Utbildning)
  • Ett urval av yrkesutbildningar

Competens – en del av Irisgruppen och Intendia Group

Competens är en del av Irisgruppen som är en kvalitetsdriven, rikstäckande utbildningsanordnare med ett brett spektrum av tjänster – alla med målet att hjälpa människor till arbete och egen försörjning. I Irisgruppen ingår, förutom Competens, även Iris och Medlearn.

Irisgruppen ägs till 9 procent av Synskadades stiftelse och till 91 procent av Intendia Group, en av Skandinaviens ledande utbildningskoncerner med verksamhet i Sverige och Norge.

Intendia Group omfattar totalt tolv starka och självständiga varumärken och varje år utbildas och utvecklas över 40 000 elever och deltagare i de olika verksamheterna. Genom ett växande antal internationella samarbeten och partnerskap finns verksamheten också representerad på många olika platser runt om i världen, till exempel i USA, Australien, Tanzania och Etiopien, utöver ett flertal länder i Europa.

Förutom Irisgruppen med Competens, Iris och Medlearn bedriver koncernen även Berghs School of Communication i Sverige. I Norge bedrivs verksamhet genom Bilder Nordic School of Photography, Bjørknes Høyskole, Bjørknes Privatskole, Joblearn, Junglemap, NKI, SoFI School of Fashion Industry och Treider.

 

Kontakta oss gärna

Har du en fråga eller fundering? Kanske vill du veta mer om någon av våra utbildningar? Varmt välkommen att kontakta oss!

Tel: 010-516 20 61
E-post: info@competens.se