Det är enkelt att söka en utbildning hos Competens. Nedan hittar du anvisningar beroende på vilken utbildning du är intresserad av. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Grundläggande vuxenutbildning

Du ansöker till grundläggande vuxenutbildning på din hemkommuns hemsida. Din hemkommun är den kommun där du är folkbokförd. Nedan hittar du länkarna till de kommuner där Competens erbjuder vuxenutbildning.

Stockholm (Högdalen, Liljeholmen och Vällingby) » 

Linköping »

Gymnasial vuxenutbildning

Du ansöker till gymnasial vuxenutbildning på din hemkommuns hemsida. Din hemkommun är den kommun där du är folkbokförd. Nedan hittar du länkarna till de kommuner där Competens erbjuder vuxenutbildning.

Stockholm (Högdalen, Liljeholmen och Vällingby) » 

Linköping »

Svenska för invandrare – SFI

Du ansöker om att läsa SFI via din hemkommun. På kommunens hemsida står det hur du ska anmäla dig till SFI. Nedan hittar du länkarna till de kommuner där Competens erbjuder SFI.

Stockholm
Besök SFI-center på Hornsgatan 124, plan 3. Där får du all hjälp du behöver!
Mer info hittar du här »

Svetsutbildning

Svetsutbildningen är en så kallad arbetsmarknadsutbildning. Det innebär att du ansöker via din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Verkstad och CNC-utbildning

Verkstad och CNC-utbildningen är en så kallad arbetsmarknadsutbildning. Det innebär att du ansöker via din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Validering

Om du vill göra en validering talar du med din arbetsgivare eller handläggare på Arbetsförmedlingen.

Övningsföretag

Övningsföretag är en så kallad arbetsmarknadsutbildning. Det innebär att du ansöker via din handläggare på Arbetsförmedlingen.