Vill du jobba inom handel eller administration? Då är Handel- och administrationsprogrammet på Iris Competens något för dig! Efter färdig utbildning kan du arbeta som exempelvis säljare, butiksledare eller på en ekonomiavdelning.

På Iris Competens erbjuder vi Handel- och administrationsprogrammet i Stockholm/ Vällingby, där du kan välja om du vill läsa kurserna på distans och i klassrum. Inom utbildningen är du garanterad en 12 veckors praktikplats på ett företag.

Ett yrkesprogram på gymnasial nivå

Handel och administration är ett yrkesprogram på gymnasial nivå med målet är att du efter avslutad utbildning kan börja arbeta direkt. Du ansöker via din hemkommuns webbplats eller via kommunens studie- och yrkesvägledare. Se nedan vilka kommuner Iris Competens har avtal med och hur sökprocessen ser ut i din hemkommun.

Gratis kursmaterial

Alla ska ha råd att studera! Våra elever får gratis kursmaterial och utbildningarna är CSN-berättigade. Läs mer här »

Våra skolor

Vällingby/Stockholm

Om du bor i kommunerna Solna, Sollentuna, Upplands Väsby, Sigtuna, Vallentuna, Vaxholm, Danderyd, Täby, Österåker och Sundbyberg kan du studera på Handel -och administrationsprogrammet med inriktning inköpsassistent via Iris Competens. Du kan välja att läsa det på distans eller i klassrum på skolan i Vällingby. Klicka på din hemkommun för att komma direkt till ansökan.

Klicka här för att läsa mer om utbildningen »

Översätt »